Nedeľný politický obed alebo hic non sunt leones

21. novembra 2021, pistikpistik, Politika

Týždeň bol v znamení pandémie. Je to fakt a asi lepšie najbližšiu dobu nebude. O tom to bolo aj dnes v diskusiách. Neviem, či sa dá k tomu niečo dodať viac, čo nebolo ešte povedané. Takže len stručne, pretože to bolo dnešné jadro tém, ale v neistote sme stále rovnako. Týždeň ale priniesol aj revolúciu, aspoň mala prísť, ale prišlo tam len zopár stovák a bolo dosť mrazivé zistenie, že na jednom pódiu stáli Čarnogurský s Mazurekom. Jednoducho pán Čarnogurský bude disent naveky. Oveľa pikantnejšia bola vsuvka predvedenia (?) revolucionára kĽáNYHO. Viem, že si myslíte, že čo si to policajti dovoľujú, ale verte, že to je jeho vlhký sen každého jeho protestu, keď na neho siahajú mladí policajti. Vždy im chce aj skontrolovať pohlavie a vidieť, čo majú v slipoch. To sú jeho verejné a legendárne právne vyjadrenia. Chce vidieť právny titul. Ak však príde nejaká pani policajtka, tak je na ňu hrubý a uráža. Názor si spravte každý sám.

V politike: Pán Pellegrini nič, čo by sme ešte nepočuli, ale podozrivo som v mnohom súhlasil s pánom Krajniakom. Môžete si myslieť čo chcete, ale myslím si to isté, čo on, čo sa týka očkovania. Očkovanie hlavne zmierňuje príznaky a je menšia šanca, že skončíte v nemocnici, ale to neznamená, že sme nesmrteľní a že to nemôžeme chytiť. Navyše si pri povinnom očkovaní neviem predstaviť, ako to budú od ľudí vymáhať, respektíve ako ich budú sankcionovať. Inak ešte pekne pripomenul a zaskočil pána Pellegriniho, keď mu pripomenul, že za jeho vlády sa nariadilo povinné očkovanie na sezónnu chrípku v DSSkách. No, to jsou ale paradoxy.

O 5 minút 12: Som prekvapený účasťou pána Krajčího, čakal som, že bude niekde v Grónsku alebo Argentíne, bol tam aj pán Takáč, štandard, čakal som viac od veci a naopak, často obaja k veci. Síce bolo to o tom, ako sa to dá inak a ako sa to malo inak, ale po vojne je každý generál.

Na telo: Traja s vlastným názorom, prekvapila celkom pohotová pani Beňová, ktorá ako správna žena mala hlavné slovo, pán Krúpa klasicky podrezaný jazyk a chvíľami tam cítim cynizmus, ten to ešte ďaleko dotiahne a v mnohom som súhlasil, hlavne čo sa týka očkovania s pánom Pčolinským.

No sám som zvedavý, čo týždeň prinesie a hlavne čo nás čaká ráno v robotách.