Založ si blog

Ako to bolo vlastne s tými drakmi?

Je ohlásený začiatok. Kedysi boli draci normálni a vládni iní. Kráľ bol šialený a čo to naznačil tento epický príbeh, ako to vlastne bolo s Kráľokatom. Tento teaser už čosi naznačil.

Dej sa bude odohrávať pred Príbehom ohňa a ľadu. Rod Tangearyenov. A oveľa viac drakov. Nikdy som nepochopil, prečo tento seriál mal taký úspech, až kým som nezhliadol prvú sériu a už sa nedalo. Ak by sa dal nejako charakterizovať, tak napríklad touto scénou, ktorá ho celkom charakterizuje a je jedna z najlepších.

Aj keď záver nedopadol podľa mojich predstáv, som zvedavý ako to vlastne s tými drakmi bolo. Ono celé Hra o tróny nie je jeden príbeh, ale príbehy rôznych komplikovaných postáv, ktoré tvoria mozaiku jednej etapy jedného sveta. Viem, že všetci sa tešia na Dračí rod, ale ja som zvedavý na rod Lannister. Mali by natočiť aj príbeh Cersei a Jaimeho. Prečo? Pretože Kráľovná je iba jedna.

Každopádne sa tešíme, pretože kvalita je zaručená a seriál opäť bude písať dejiny kinematografie.

Film 28 dní

06.04.2024

Ja som to dal aj bez liečenia, ide to v pohode, takže nevidím presne do zákulisia podobných zariadení, ale o nastolení abstinencie a jej ďalšieho priebehu som niečo zažil. Ale iba čisto moje subjektívne postrehy. Do podobných zariadení idú už skôr už slušne rozbití ľudia, ona ešte vyzerala, že ju to baví a užíva si to, i keď to nič nemení na fakte, že problém [...]

Braňo Jobus v Kysuckej knižnici

17.03.2024

Na Jednotke vyšiel diel Opri sa o mňa s Braňom Jobusom. Vynikajúci, mimochodom. A tam bolo prezentované, že budú besedy v knižniciach. Predtým mi kamoš poslal plagát, že Braňo Jobus navštívi Kysuckú knižnicu a tak nebolo o čom. Toto si nemôžem nechať ujsť. Podarilo sa mi vybaviť voľno v robote, využívam to iba vo výnimočných prípadoch a tento to bol. Kysuckú [...]

Under The Gun

27.02.2024

Mojim prvým stretom s touto legendou bol paradoxne ich výber, a aj keď ja osobne nie som fanúšik best offiek, „A Slight Case Of Overbombing“ je úžasný a má svoje špecifiká. Nie je to taký ten klasický výber, že dáme tam desať top skladieb kariéry a dva živáky a hotovo. Tu Eldritch a spol. nám naservírovali rôzne verzie ich zásadných hitov, modernizovanú [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

pistikpistik

Laické zápisky o zložitých aspektoch bytia. Takmer nemožné hľadanie zlatej strednej cesty. Ale inak muzika, pokleslé umenie, nepodstatné drobnosti a podobné radosti života.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 118849x
Priemerná čítanosť článkov: 1585x

Autor blogu