Založ si blog

Nedeľný politický obed alebo pozor kamera

Tento týždeň je nový v tom, že keď browsujete, tak vám vyskakujú reklamy s ponukami chát, potom ak máte zmluvu s BONULom, tak je asi rozumné s nimi prehodnotiť spoluprácu, lebo je ostuda, že šéf obrovskej strážnej služby sa nechá natočiť. Alebo je to nejaká zvláštna zákulisná hra, ktorú momentálne nechápeme. Tiež mi nepríde správne, že to ušlo na verejnosť, keď sa už hráme na tú právnu demokraciu, ale zas keď je to vonku, tak to možno niektorým otvorí oči. A pán Blaha stráca príčetnosť. Neuveriteľné, že z člena kedysi celkom schopnej (na slovenské pomery) black metalovej kapely ETHEREAL PANDEMONIUM (https://www.metal-archives.com/bands/Ethereal_Pandemonium/11536) /hráč na klávesy Rhaa/, že sa z neho stane radikálny neomarxista, ktorý stráca zmysel pre realitu. Mám od nich originál kazetu „A Winter Solstice Eve“, som zvedavý, či by mi ju podpísal, niekedy skúsim.

V politike: Pán premiér klasické frázy a obligátne odpovede, alebo skôr monológy, ale o tých dezolátoch v predajniach musím súhlasiť. Ja osobne by som troška tým policajtom dal viac právomocí, až tí dezoláti neotravujú normálnych ľudí a hlavne pani predavačky, aj zdravotnícky personál. Ak by prišla nu-li-tná, či več-ný ví-ťaz, že zho-ďte rú-ška, tak na rúško je opora v zákone 355/2007, tak nechápem, čo večný víťaz neustále trepe. Paní Porubänová i pán Lenč také normálne zhodnotenie stavu spoločnosti.

O 5 minút 12: Predtočená hodina s pánom Šutaj-Eštókom a pánom Vetrákom o chate, minciach, slanine. Vlastne nič, čo sme už nepočuli. Akurát pán Šutaj-Eštók mám pocit, že je stále členom SMERu a pán Vetrák, na to že je členom OĽANO, je celkom pokojný a v pohode.

Na telo: Ja vlastne koalíciu nemusím, a pána premi… teda na papieri ministra financií nemusím vôbec, až na niektoré drobnosti v, a niektorých zo SAS, a aj teraz v niečom musím s paní Cigánikovou súhlasiť, ale keď toto niekde poviete, tak vás idú kameňovať a hovoriť o politikoch to najhoršie, čo sa dá, ale to je to slovenské miluj blížneho svojho. Avšak, dnes pán Šutaj-Eštók predviedol dosť brutálny populizmus. Aj keby sa bavili o problematike moru ošípaných a následných stratách chovateľov alebo o technických výpadkoch v určitom informačnom systéme, on začne „ale je drahá elektrika, vysoké ceny zeleniny, dvadsiaty ôsmy dôchodok“, mali dvanásť rokov na to, aby dôchodkov bolo dvanásť v roku, ale poriadnych. Dnes aj pán Šípoš vyzeral pri ňom normálne a to je čo už povedať.

Dnes nič moc, tak teda stručne. Uvidíme, čo nové prinesú nové časti reality show „Chata“.

Tankové dni Laugaricio 2024

06.07.2024

Táto akcia je dobre známa a už kedysi som sa raz zúčastnil. Tento rok to nebolo príliš v pláne, ale nakoniec sa nečakane naskytla možnosť, tak sme sa podujali. Nečakané akcie sú často najlepšie.My sme boli dlhoročnými návštevníkmi Bojov na Hrone v Starom Tekove, než to skončilo. Boli sme na všetkých ročníkov od 2011 až po 2017. Bolo to fantastické podujatie [...]

vICTIM oF cHANGES v podaní chicago school of rock

30.06.2024

Minule som pozeral na kapely, ktoré prerobili nejaké songy od Judas Priest a vyskočilo mi toto pozoruhodné video týchto sympatických deciek. Chicago School Of Rock čo som vypátral je hudobná škola s orientáciou na rock a pripravuje tak mladé talenty na hudobnú kariéru. No a tento song sa im mimoriadne vydaril. Ja ho v originály až tak moc nemusím, ono všeobecne prvé dva albumy [...]

Svérázy

29.05.2024

Tieto filmy som videl pred desiatimi rokmi a aj poznámky sú písane pred tými desiatimi rokmi. Štyri svojrázne filmy, ktoré bavili. Bez pátosu, hrdinstva a hlavne bez politiky. O kamarátstve, meditácii a chvíľami šialenom pití. Mhmm, civilizácia /Svéráz národního lovu, 1995/Film, ktorý môžu použiť ako vysvetlenie notorici i abstinenti, prečo pijú resp. nepijú. [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

pistikpistik

Laické zápisky o zložitých aspektoch bytia. Takmer nemožné hľadanie zlatej strednej cesty. Ale inak muzika, pokleslé umenie, nepodstatné drobnosti a podobné radosti života.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 78
Celková čítanosť: 127024x
Priemerná čítanosť článkov: 1629x

Autor blogu