Založ si blog

Nedeľný politický obed alebo voskujme bežky

Týždeň priniesol fantastické divadelné vystúpenie Dona Roberta a prakticky predviedol, ako sa dostať na bežkách v saku k rodine. Ten sa v živote nestratí. Začína byť skvelým šoumenom a očividne si to užíva, aj keď konkurencia je brutálna, ba až neprekonateľná v podobe nášho mesiáša.

V politike: Dvaja moji „obľúbení“ uspávači hadov ( páni Šipoš a Tomáš) a vhodné na nedeľný šlofík. Skutočne som aj prispal. V druhej časti pani Porubanová a pán Lenč zhodnotili dnešnú politickú situáciu. Nič nové a prevratné nepovedali, ale zhruba to zhodnotili vecne a asi aj ako to je.

O 5 minút 12: Páni Richter a Krajniak sa pohádali, ale stále to isté. Každý o tom svojom. Každopádne Posledný Kiržiak má niekedy zaujímavé názory, ale iba keď ide o svetonázor. Tu sme sa nedozvedeli vlastne nič nové.

Na telo: Fantastická pani Saková a jeden z normálnejších pán Sulík. Sem tam si niečo povedali, ale bola to slušná a na úrovni debata. Vidieť, že ide o kultivovanejšie osoby. Myslím, že ide o jedných z mála príčetnejších politikov, ktorí určite majú svoje chyby, ale je to tá lepšia voľba. Hlavne pani Saková je úžasná a  po voľbách určite bude vysoko. Po bláznivej vláde Igora Šialeného, to bude taká príjemná úľava.

Takže uvidíme, čo prinesie týždeň. Opatrenia sú zrejme potrebné, ale nesmú byť šialené. Susedom nemôžem ísť zavinšovať, na vleky cez pol republiky sa tlačiť so stovkami ľudí môžem. A minister financií milion sem a milion tam. To bude ešte bolieť.

Braňo Jobus v Kysuckej knižnici

17.03.2024

Na Jednotke vyšiel diel Opri sa o mňa s Braňom Jobusom. Vynikajúci, mimochodom. A tam bolo prezentované, že budú besedy v knižniciach. Predtým mi kamoš poslal plagát, že Braňo Jobus navštívi Kysuckú knižnicu a tak nebolo o čom. Toto si nemôžem nechať ujsť. Podarilo sa mi vybaviť voľno v robote, využívam to iba vo výnimočných prípadoch a tento to bol. Kysuckú [...]

Under The Gun

27.02.2024

Mojim prvým stretom s touto legendou bol paradoxne ich výber, a aj keď ja osobne nie som fanúšik best offiek, „A Slight Case Of Overbombing“ je úžasný a má svoje špecifiká. Nie je to taký ten klasický výber, že dáme tam desať top skladieb kariéry a dva živáky a hotovo. Tu Eldritch a spol. nám naservírovali rôzne verzie ich zásadných hitov, modernizovanú [...]

One Rode To Asa Bay

23.02.2024

Netajím sa tým, že švédski Bathory sú mojou najobľúbenejšou kapelou a album „Under The Sign Of The Black Mark“ považujem za vrchol v hudbe ako takej a asi už nebude možné natočiť lepšiu dosku. Všetko to u mňa začalo v dobe zlatých 90s, ktorá spočívala v troška zložitejšom hľadaní hudby, lebo nebol net, youtube, teda ani voľné sťahovanie, ale iba kazety, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

pistikpistik

Laické zápisky o zložitých aspektoch bytia. Takmer nemožné hľadanie zlatej strednej cesty. Ale inak muzika, pokleslé umenie, nepodstatné drobnosti a podobné radosti života.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 74
Celková čítanosť: 117190x
Priemerná čítanosť článkov: 1584x

Autor blogu