Založ si blog

Nedeľný politický obed alebo pozor kamera

Tento týždeň je nový v tom, že keď browsujete, tak vám vyskakujú reklamy s ponukami chát, potom ak máte zmluvu s BONULom, tak je asi rozumné s nimi prehodnotiť spoluprácu, lebo je ostuda, že šéf obrovskej strážnej služby sa nechá natočiť. Alebo je to nejaká zvláštna zákulisná hra, ktorú momentálne nechápeme. Tiež mi nepríde správne, že to ušlo na verejnosť, keď sa už hráme na tú právnu demokraciu, ale zas keď je to vonku, tak to možno niektorým otvorí oči. A pán Blaha stráca príčetnosť. Neuveriteľné, že z člena kedysi celkom schopnej (na slovenské pomery) black metalovej kapely ETHEREAL PANDEMONIUM (https://www.metal-archives.com/bands/Ethereal_Pandemonium/11536) /hráč na klávesy Rhaa/, že sa z neho stane radikálny neomarxista, ktorý stráca zmysel pre realitu. Mám od nich originál kazetu „A Winter Solstice Eve“, som zvedavý, či by mi ju podpísal, niekedy skúsim.

V politike: Pán premiér klasické frázy a obligátne odpovede, alebo skôr monológy, ale o tých dezolátoch v predajniach musím súhlasiť. Ja osobne by som troška tým policajtom dal viac právomocí, až tí dezoláti neotravujú normálnych ľudí a hlavne pani predavačky, aj zdravotnícky personál. Ak by prišla nu-li-tná, či več-ný ví-ťaz, že zho-ďte rú-ška, tak na rúško je opora v zákone 355/2007, tak nechápem, čo večný víťaz neustále trepe. Paní Porubänová i pán Lenč také normálne zhodnotenie stavu spoločnosti.

O 5 minút 12: Predtočená hodina s pánom Šutaj-Eštókom a pánom Vetrákom o chate, minciach, slanine. Vlastne nič, čo sme už nepočuli. Akurát pán Šutaj-Eštók mám pocit, že je stále členom SMERu a pán Vetrák, na to že je členom OĽANO, je celkom pokojný a v pohode.

Na telo: Ja vlastne koalíciu nemusím, a pána premi… teda na papieri ministra financií nemusím vôbec, až na niektoré drobnosti v, a niektorých zo SAS, a aj teraz v niečom musím s paní Cigánikovou súhlasiť, ale keď toto niekde poviete, tak vás idú kameňovať a hovoriť o politikoch to najhoršie, čo sa dá, ale to je to slovenské miluj blížneho svojho. Avšak, dnes pán Šutaj-Eštók predviedol dosť brutálny populizmus. Aj keby sa bavili o problematike moru ošípaných a následných stratách chovateľov alebo o technických výpadkoch v určitom informačnom systéme, on začne „ale je drahá elektrika, vysoké ceny zeleniny, dvadsiaty ôsmy dôchodok“, mali dvanásť rokov na to, aby dôchodkov bolo dvanásť v roku, ale poriadnych. Dnes aj pán Šípoš vyzeral pri ňom normálne a to je čo už povedať.

Dnes nič moc, tak teda stručne. Uvidíme, čo nové prinesú nové časti reality show „Chata“.

Film 28 dní

06.04.2024

Ja som to dal aj bez liečenia, ide to v pohode, takže nevidím presne do zákulisia podobných zariadení, ale o nastolení abstinencie a jej ďalšieho priebehu som niečo zažil. Ale iba čisto moje subjektívne postrehy. Do podobných zariadení idú už skôr už slušne rozbití ľudia, ona ešte vyzerala, že ju to baví a užíva si to, i keď to nič nemení na fakte, že problém [...]

Braňo Jobus v Kysuckej knižnici

17.03.2024

Na Jednotke vyšiel diel Opri sa o mňa s Braňom Jobusom. Vynikajúci, mimochodom. A tam bolo prezentované, že budú besedy v knižniciach. Predtým mi kamoš poslal plagát, že Braňo Jobus navštívi Kysuckú knižnicu a tak nebolo o čom. Toto si nemôžem nechať ujsť. Podarilo sa mi vybaviť voľno v robote, využívam to iba vo výnimočných prípadoch a tento to bol. Kysuckú [...]

Under The Gun

27.02.2024

Mojim prvým stretom s touto legendou bol paradoxne ich výber, a aj keď ja osobne nie som fanúšik best offiek, „A Slight Case Of Overbombing“ je úžasný a má svoje špecifiká. Nie je to taký ten klasický výber, že dáme tam desať top skladieb kariéry a dva živáky a hotovo. Tu Eldritch a spol. nám naservírovali rôzne verzie ich zásadných hitov, modernizovanú [...]

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

pistikpistik

Laické zápisky o zložitých aspektoch bytia. Takmer nemožné hľadanie zlatej strednej cesty. Ale inak muzika, pokleslé umenie, nepodstatné drobnosti a podobné radosti života.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 120078x
Priemerná čítanosť článkov: 1601x

Autor blogu